Vágólapra másolva!
Meg kell műteni Tisza Tibort, így a Diósgyőr idén már nem számíthat a 28 éves, ötszörös válogatott csatárára.

Rájár mostanában a rúd a DVTK játékosaira, az elmúlt fél évben megfordult a műtőben Rakaczki Bence, Csirszki Martin, Mohamadou Abdouraman, Gosztonyi András, most pedig Tisza Tiboron a sor.

A DVTK támadója - aki eddig 29 gólt szerzett diósgyőri színekben - egy ideje rendkívül kellemetlen sérüléssel küzd, bár edzést vagy mérkőzést nem hagyott ki emiatt.

A DVTK.eu beszámolója szerint Tisza bal lábának a combközelítő izmában krónikus gyulladást állapítottak meg az orvosok, amit sok injekcióval sikerült az elmúlt időszakban kezelni. Ennek ellenére egyre fokozódó panaszok jelentkeztek, amit tetézett a Debrecen elleni mérkőzés végén belenyilaló hatalmas fájdalom.

A műtétet már nem lehet tovább halogatni, ezért csütörtökön Abkarovics Géza megoperálja Tisza Tibort. A rutinműtétnek is nevezhető beavatkozás miatt - néhány éve már átesett másik combján egy ugyanilyen operáción az akkor Újpesten szereplő játékos - ebben a bajnokságban már nem léphet pályára, de amennyiben nem jelentkezik semmilyen komplikáció, a nyári felkészülést már társaival kezdheti Tisza Tibor - írja a diósgyőriek weboldala.