Vágólapra másolva!
Májusban is tudta folytatni jó sorozatát a Plotinus, a módosított egy részvényre jutó saját tőke tekintetében ugyanis további, közel 4 százalékos emelkedést tudott elérni a vállalat, miután értéke 2529 forintra emelkedett az április végi 2440 forintról.
Vágólapra másolva!

Közel 4 százalékot emelkedett a Plotinus egy részvényre jutó saját tőkéjének értéke, miután a legutóbbi bejelentésben szereplő 2440 forintról 2529 forintra emelkedett. Az idei év így kiválóan alakul a társaság számára, hiszen a vagyonnövekedés mértéke már közel 40 százalékos. Ha pedig a bevezetéstől (2011. február 15) vizsgáljuk a teljesítményt, akkor a Plotinus több mint 69 százalékos vagyongyarapodásról számolhat be.

Forrás: [origo]

Fontos felhívni a figyelmet, hogy a fenti érték nagyon gyorsan, akár pár nap alatt is jelentősen változhat akár pozitív, akár negatív irányban, ezért ennek közlése nem jelent semmiféle előrejelzést a jövő vonatkozásában, hanem a társaság vagyoni helyzetéről a jelen pillanatban a Plotinus legjobb tudása szerint készült közelítő értékelés.