Búcsúzik a Barátok közt

Barátok közt
Vágólapra másolva!
Hosszabb nyári pihenőre megy a legnézettebb hazai szappanopera.
Vágólapra másolva!

Június 28-án, pénteken kerül adásba az évad utolsó Barátok közt-epizódja az RTL Klubon, utána többhetes nyári leállás következik. Ennek hossza változó volt az elmúlt években, de várhatóan csak augusztus vége felé tér vissza képernyőre – szeptembertől pedig nő a tévék előtt ülők száma is. A szappanopera a múlt héten a legnézettebb műsor volt a magyar tévékben, 1 millió 115 ezren követték a legerősebb epizódot.

Az epizód leírása szerint a Vályogos család érthetően kiborult az építkezésen történt baleset miatt, ebből lesznek bonyodalmak. „Miklós szeretne hinni a fiának, de mi tesz majd, ha megtudja, hogy Balázsnak milyen szerepe volt a balesetben? Megúszhatja Balázs a dolgot, vagy vállalnia kell tetteinek következményét, és rendőrség elé kerül az ügy? Esetleg a Vályogos család a saját kezébe veszi az irányítást, és úgy dönt, hogy ők szolgáltatnak igazságot?” – áll a szövegben.

Hétfőtől, július 1-jétől az RTL-en a Híradó után az 1 perc és nyersz korábbi adásai futnak, ezt követi a Fókusz, majd az Éjjel-nappal Budapest. Utóbbi napi sorozat nem tart nyári pihenőt.

Barátok közt Forrás: baratok.hu