32 Magyar cég a világ legnagyobb orvostechnikai expóján

Vágólapra másolva!
Az egészségipar az egyik legdinamikusabban bővülő szektor a világon, ezért különösen fontos, hogy 32 magyar cég részt ves Düsseldorfban a Medica 2013-on. Hogy ez a szám a 4600 kiállítóhoz képest magas-e vagy alacsony, mindenki döntse el maga.
Vágólapra másolva!

A Medica orvostechnikai kiállítás már csak a méreténél fogva is kiemelt jelentőségű. A rendezvényre 70 országból 4,600 kiállítót és közel 140,000 látogatót várnak. Az expo 10,000 új innovációt vonultat fel, az előadók száma pedig meghaladja az ezret.

Magyarországon több mint 150 orvosi műszergyártás területén dolgozó exportőr van, közülük 32-en képviseltetik magukat a kiállításon. A hazai kiállítók fele a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) támogatásával vesz részt a rendezvényen, és egy "kollektív magyar standon" mutatkozhat be.

Lesz ezen kívül egy "nemzetközi üzletember találkozó is" a kiállítás keretein belül, ami a szakmai kiállítók networkingjét hivatott elősegíteni. A cél, hogy minél több partnerkapcsolat jöjjön létre, és hogy lendületet kapjon a közös termékfejlesztés, a gyártási és licencia megállapodások vagy a közös pályázatok. Ezen a találkozón összesen 253 cég fog részt venni, köztük 7 magyar is.