Zalatnay számít a támadásokra a Heti hetes miatt

Vágólapra másolva!
Zalatnay Sarolta hamarosan debütál a Heti hetesben, ahol vendég lesz, és nem Ábel Anitát váltja.
Vágólapra másolva!

"Nekem fontos, hogy jó helyeken jelenjek meg, és a Heti Hetes egy ilyen műsor. Hiszen, ha 15 éve ilyen sikerrel megy, akkor az már jelent valamit, nem? Bár nem vagyok állandó néző, de azt nyilván tudom, hogy ez egy politikai-közéleti témákat kibeszélő, humoros műsor. Én személy szerint nem szeretem a politikát, mert sosem volt belőle hasznom, egyik rendszerben sem, ráadádsul az egésznek, úgy, ahogy van rossz a légköre. Amúgy pedig fel vagyok rá készülve, hogy ahogy eddig, ezután is érnek majd támadások, többek között a bulvár részéről" – nyilatkozta Zalatnay az RTL-nek.

Az énekesnő ismeri a társaság nagy részét. "Semmi gond, bírom, ha piszkálnak, de ha kell, vissza is szólok, nem hagyom magam. A főszerkesztő annyit kért, mondjam meg őszintén, ha nem érzem jól magam" – mondta.

Ónodi György főszerkesztő szerint nincs szó személycseréről, Ábel Anita színházban játszik éppen: "Cini pedig egy új vendég, a műsor történetének 98. szereplője. A Heti hetes egy forgószínpad, ahol nem heten vannak, hiszen többek között Váncsa István, Para-Kovács Imre, Kéri László és Kern András is időről időre visszatér a műsorba. Nem titok, hogy tárgyaltunk Puzsér Róberttel, sőt, én személy szerint Stohl András meghívását sem adtam fel. Egyébként mindenkinek azt szoktam mondani: te döntöd el, hogy maradsz-e. Ez egy társaság, amiben vagy jól érzed, magad vagy sem, ez szinte csak rajtad múlik."