Bárki profitálhat a sportmárkák sikeréből

Vágólapra másolva!
Ma már százmilliók életének része a rendszeres testmozgás, amely hatalmas üzlet a sportruházatot, sporteszközöket gyártó cégek számára. A K&H mozdulj! tőkevédett alap ezért a sportszektor legnagyobb cégeinek részvényei után kínál hozamot a befektetőknek - tájékoztatott Zobor Zsuzsanna, a K&H Alapkezelő vezérigazgatója.
Vágólapra másolva!

A világszintű sportversenyek alkalmával vagy egy-egy világhírű profi játékos leigazolásakor gyakran gondolunk arra, mekkora üzlet a sport, milyen óriási pénzösszegek mozdulnak meg. A sport üzleti alapját azonban valójában nem a néhány tízezer profi sportoló és a professzionális szinten zajló versenysportok adja, hiszen ez önmagában nem lenne képes eltartani egy kiterjedt sporteszközgyártó- és forgalmazó iparágat.

„A sportszektor növekedése leginkább arra épül, hogy a fejlett és feltörekvő országok lakosainak jó része felismerte, hogy a várhatóan hosszabb, egészségesebb és teljesebb élethez hozzátartozik a rendszeres testmozgás. Márpedig ha százmilliók mozdulnak meg, akkor világszinten nagyságrendileg több sportruházatra, sporteszközre, energetizáló italra van szükség, ami komoly üzlet azoknak a cégeknek, amelyek ezek előállításával foglalkoznak. Érdemes tehát részesedni az iparágban tevékenykedő világcégek részvényeinek árfolyamváltozásából, amelyre a K&H mozdulj! tőkevédett alap lehetőséget nyújt, mégpedig tőkevédelem mellett” – tájékoztatott Zobor Zsuzsanna, a K&H Alapkezelő vezérigazgatója.

A K&H mozdulj! tőkevédett alap olyan világszintű, a sporteszközgyártásban érdekelt nagyvállalat részvényeinek emelkedéséből nyújt 75 százalékos részesedést, mint a Nike, Adidas, vagy a többek között a The North Face, Wrangler, Lee, Timberland és Vans márkákat tömörítő VF.

A K&H mozdulj! tőkevédett alap az Investor Trader ügyfelei számára is könnyedén megvásárolható online. Ráadásul, ha most nyit számlát, akkor november 28-ig teljesen díjmentesen vásárolhat befektetési alapokat bármekkora összegben.