Megmutatja az app, kit ölelhet meg

ölel cuddlr player
Vágólapra másolva!
A Cuddlr elsősorban nem egy társkereső alkalmazás. Az app működése egyszerű: megmutatja a közelünkben lévő felhasználókat, akik szintén csak egy ölelésre vágynak.
Vágólapra másolva!

A Cuddlr hasonló alkalmazás, mint a Tinder, csak míg utóbbi egy társkereső app, addig előbbi inkább csak egy gyors találkára lett kitalálva. A Cuddlr azoknak szól, akik ölelésre, szeretetre vágynak.

A mobileszközökbe épített GPS-vevővel az app megállapítja, hol vagyunk. Aztán a lokációs adatok alapján kikeresi, kik azok a felhasználók, akik szintén egy kis ölelésre vágynak és a közelünkben vannak. Persze lehet választani távolabbi célszemélyt is, de akkor később valósulhat meg a találkozó, vagy el is maradhat.

Mi magunk is képesek vagyunk nem visszautasítani, hanem későbbre tolni az együttlétet, ha éppen nem érünk rá. Ha mégis sikerül összefutni, értékelhetjük, hogy milyen volt az ölelés: szuper, jó, átlagos, nem megfelelő vagy nem jött össze.

A Cuddlr nagyon hasonló a Free hugs, azaz az ingyen ölelés kampányhoz, amely Magyarországon elsősorban a fesztiválokról ismert. Az "aktivisták" egy free hugs nevű táblával kiállnak egy térre, vagy forgalmas utcára, arra várva, hogy valaki megölelje őket. A célja ennek is az, hogy idegenektől kapjunk egy kis szeretetet.

Az alkalmazásban nincs beépített csevegő vagy üzenetküldő funkció, ahogy a felhasználókról is csak profilkép van, leírás nincs. A Cuddlr egyelőre csak az App Store-ban elérhető, az androidos verzió fejlesztés alatt áll.