Vágólapra másolva!
A Magyar Telekom idén is kiosztja a 2008-ban alapított DELFIN Díjat. Várják a fenntartható fejlődés iránt kimagaslóan elkötelezett, példaértékű teljesítményű vállalatok jelentkezését.
Vágólapra másolva!

A „Díj egy Elkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért” bármely olyan Magyarországon 2015-ben már megvalósult projektre, programra, fejlesztésre szól, amellyel a pályázó cég példamutató lépést tett a fenntarthatósági szempontból hatékony működés irányába.

A pályázatokat 2015. május 1-jéig elektronikus formában lehet benyújtani az alábbi kategóriákban:

1. Megvalósult innováció a fenntarthatóság érdekében

2. Esélyegyenlőség támogatása, diszkrimináció-mentesség segítése

3. Klímavédelemmel kapcsolatos beruházás és fejlesztés

4. Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás

A DELFIN Díjat a Telekom XVI. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetésén adják át 2015. június 12-én.

A pályázat nyertesei Botos Péter üvegművész alkotása és egy Lenovo Miix hibrid számítógép mellett meghívást is kapnak a Telekom ez évi Fenntarthatósági Napjára, ahol bemutathatják a fenntarthatóság terén elért eredményeiket, emellett a Magyar Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub médiamegjelenést is biztosít a díjazott megoldások bemutatására.

A pályázatokat elbíráló és rangsoroló szakmai zsűri tagjai: Bodó Péter független szakértő (Tudatos Vásárlók Egyesülete), D. Tóth András szerkesztő-riporter (RTL Klub, Fenntarthatósági Média Klub),
Dr. Pataki György egyetemi docens (Corvinus Egyetem), Simon Ernő újságíró, Szomolányi Katalin, a Telekom Vállalati fenntarthatósági központjának vezetője.

A részletes pályázati követelmények elérhetők a Telekom vállalati honlapján.