Itt a megoldás a Kun-Mediátor károsultjainak

Vágólapra másolva!
Minden károsult tegyen feljelentést, akkor kap teljes körű tájékoztatást a rendőrség a kárösszegről - közölte Dobrossy István ügyvéd a Kun-Mediátor üggyel kapcsolatban tartott tájékoztatón. 
Vágólapra másolva!

Az ügyvéd elmondta: felvette vele a kapcsolatot Kemecsei László, a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. résztulajdonosa, a cég körözés alatt álló ügyvezetője, Dobrai Sándorné veje, aki sokat próbál segíteni munkájában, hogy a több száz károsult visszakapja pénzét.

Dobrossy István ügyvéd, a Kun-Mediátor károsultjainak tartott múlt heti tájékoztatón Forrás: MTI/Bugány János

Dobrossy István korábban azt mondta, hogy 5 és 20 milliárd forint között lehet a kárösszeg.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke azt mondta a károsultaknak, hogy vegyék birtokukba a várost, a megyét, és ne ijedjenek meg, ha valakinek nem tetszik, ha politizálnak”. Kattintson ide a részletekért.

Ennyit tudunk

A rendőrség múlt kedden tette közzé: sikkasztás bűntettének gyanúja miatt nyomozást indított, miután a vállalkozás karcagi fiókjában többen nem jutottak hozzá befektetésükhöz. A feljelentők az átlagosnál magasabb kamat reményében helyezték el megtakarításaikat a társaságnál.

A Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. fő tevékenységként utazási irodaként működött, utazásközvetítéssel foglalkozott, de pénzváltást is folytatott, bár pénzügyi tevékenységre nem volt engedélye. Az MNB jogosulatlan pénzügyi szolgáltatás gyanújával piacfelügyeleti vizsgálatot indított a cégnél.