Vágólapra másolva!
Ha van olyan, hogy bulibáró, akkor mi a megfelelő név arra a hároméves kislányra, akinek a szülei több mint 11 millió forintot tapsoltak el szülinapján?
Vágólapra másolva!

A Lauren Lembo Perth-ben, Ausztráliában él szüleivel, aki úgy gondolták, a cuki csöppség mindent megérdemel: ennek jegyében őrületes partit szerveztek, ahol a tehetségkutatós helyi haknisztár mellett lufifújó, bohóc és Disney-figurák is voltak.

Drága díszek Forrás: Foodbeast

220 szerencsés vendéget hívtak meg. A gyerekek zöme természetesen felnőtt kísérővel érkezett, így a nagyok szórakoztatásáról is gondoskodni kellett, éppen ezért a személyzet többek között Remy Martin XO konyakot és francia pezsgőt kínált.

Jövőre is buli lesz! Forrás: Origo

Az apa tóparti házának udvarán óriási rendezvénysátrat építettek, külön erre az alkalomra rendelt világító Lauren betűkkel, igaz, a kicsi feltehetőleg még nem is tud olvasni. Eric Lembo és feleségét, Trang Nguyen komoly vádak érték a túlzó és pazarló mulatság miatt. Szerintük azonban a döntésük helyes volt, a kislány megérdemelte – a reakciója nekik minden pénzt megért. A szülők hasonló volumenű buli terveznek a negyedik születésnapra is.

A legjobb falatok Forrás: Foodbeast

A sátor, a bútorok, a díszfák és a virágok költsége 2,6 millió forintnyi ausztrál dollár volt, az élelmiszerekért pedig közel öt és fél milliót adtak. Az italok ára 3,5 millió forintnyi volt – de az apa nem szívta a fogát. A születésnap az legyen születésnap, nem igaz?