Kiderül, kik kapják a nagy RTL klubos show-t

Egy szép jelenet a brit Got Talentből
Vágólapra másolva!
A négy zsűritag egy napja munkában, ma bejelentik, kik vezetik a Got Talentet.
Vágólapra másolva!

A múlt héten mindenki megismerhette a Hungary's Got Talent zsűrijét, már csak a műsorvezetők kilétét fedi homály. Ma este összeáll a csapat, az esti Fókuszban elárulják, kik lesznek a tehetségkutató házigazdái.

A zsűri tagjait már múlt héten bemutatták: Horgas Eszter fuvolaművész, Kovács Patrícia és Csuja Imre színművészek és Linczényi Márkó, a Kolin frontembere értékelik majd a kiskutya-idomárokat, balettező kislányokat, hastáncoló, kövér urakat, őszintén hörgő metálzenekarokat és a kezükkel kasztanyettázó, lábukkal pianínón játszó furulyaművészeket.

Egy szép jelenet a brit Got Talentből Forrás: ITV

Lilu már kapott műsort őszre, elveszett családtagokat keres, Istenes Bence párkereső show-val lesz a képernyőn. Felmerült a médiában, hogy ez lesz Stohl András visszatérése a képernyőre, és az is lehet, hogy Sebestyén Balázzsal együtt kapja majd a műsort – bár mennek a castingfelhívások az Egy perc, és nyersz című vetélkedőre is, amit épp utóbbi vezetett.

A Got Talent egy évtizedes történetében több mint 50 országban került eddig képernyőre. A műsorba műfaji megkötés nélkül négyéves kor felett bárki jelentkezhetett.