A Google úgy segít a kisvállalatoknak, ahogy eddig soha

google
Kisvállalatok, a pálya fel van festve
Vágólapra másolva!
A világ a piacom néven közös programot indít a Google, a Budapest Bank, a Magyar Posta, a BIG FISH, és az espell. A kezdeményezés célja, hogy támogassa a hazai vállalatok nemzetközi piacra lépését és export tevékenységük online bővítését.
Vágólapra másolva!

A program keretében a Google, a Budapest Bank, a Magyar Posta, a BIG FISH és az espell szakmai segítséget nyújt és oktatóanyagokról gondoskodik. A nemzetközi piacokra nyitott vállalatok a www.avilagapiacom.hu oldalon található folyamatosan bővülő Tudástárban

  • megismerkedhetnek az online hirdetési lehetőségekkel a Google oktatóanyagaiból,
  • pénzügyi tanácsokat kaphatnak a Budapest Banktól,
  • a logisztikáról többet tudhat meg a Magyar Postától,
  • a fejlesztés kérdéseiben a BIG FISH-hez fordulhatnak,
  • az espell a fordításban és a lokalizációban segít.

Az online oktatóanyagok mellett a programot életre hívó vállalatok havi rendszerességgel képzéseket is tartanak a Google Groundon, a Google oktatóközpontjában.

Kisvállalatok, a pálya fel van festve Forrás: Origo

“Örülünk neki, hogy közösen ilyen átfogó programot indíthatunk partnereinkkel, hogy támogassuk azokat a magyarországi vállalkozásokat, melyek exportálni szeretnének, vagy már exportálnak. A vásárlók már az internetre költöztek, elengedhetetlen, hogy a vállalatok is elsajátítsák a szükséges digitális készségeket. Szinte bármely cég globális piacra tehet szert az internet segítségével. A célunk, hogy a magyarországi vállalkozások exportképességét növeljük, a Google pedig örömmel veszi ki a részét ebből azzal, hogy megosztja az online marketing területen meglévő tudását a cégekkel” – mondta Heal Edina, a Google magyarországi vezetője.

A program nyitott minden vállalat számára, azonban a Google Grundon tartott személyes képzésekre helyek korlátozott számban, online regisztrációt követően érhetőek el. Az eseményekről bővebben a program weboldalán, az Események menüpontban tájékozódhatnak.

A program keretében a partnerek nem csak tudással, hanem egyedi ajánlatokkal is segítik az export lehetőségeit, a vállalatok így alacsonyabb költségek mellett próbálhatják ki magukat az új piacokon. A Partnerek és ajánlatok menüpontban tanácsadást és üzleti ajánlatot kérhetnek a partnerektől.

A Világ a Piacom program révén a Google, a Budapest Bank, a Magyar Posta, a BIG FISH és az espell a magyarországi vállalatok export növekedésének támogatását tűzte ki céljául. A program nyitott minden olyan vállalat számára amely növelni kívánja nemzetközi forgalmát valamint érdeklődik az online üzleti lehetőség iránt. A programmal kapcsolatos részletek és bővebb információ a kezdeményezés weboldalán olvasható.

A világ a piacom program első nyilvános rendezvényét május 13-án, a Budapesti Kongresszusi Központban tartják, regisztráció és bővebb információ a kezdeményezés oldalán érhető el.