Anglia legyőzte a csoportunk favoritját

Chris Smalling, Manchester United, foci
UNITED KINGDOM, Manchester : Manchester United's English defender Chris Smalling (R) vies with Sunderland's English-born Scottish striker Steven Fletcher during the English Premier League football match between Manchester United and Sunderland at Old Trafford in Manchester, north west England, on September 26, 2015. Manchester United won the game 3-0. AFP PHOTO / OLI SCARFF
Vágólapra másolva!
A magyarokkal azonos Európa-bajnoki csoportban szereplő portugál labdarúgó-válogatott - amely a 35. perctől emberhátrányban játszott - a 86. percben kapott góllal 1-0-ás vereséget szenvedett az angol csapat otthonában, a londoni Wembley Stadionban rendezett csütörtöki barátságos mérkőzésen.
Vágólapra másolva!

Eredmény, barátságos mérkőzés:
Anglia-Portugália 1-0 (0-0)
gól: Smalling (86.)

A vendégek legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo nem lépett pályára, míg Bruno Alvest a 35. percben kiállították, mert

felugorva fejen talpalta Harry Kane-t.

A hazai mezőnyfölény végül a hajrában érett góllá: egy beadást Chris Smalling fejelt a bal alsó sarokba.

Chris Smalling Forrás: AFP/Oli Scarff

Az angolok legutóbb 1998-ban nyertek a portugálok ellen. Anglia a jövő pénteken rajtoló Európa-bajnokság előtt már nem játszik több felkészülési meccset, a portugálok még szerdán megmérkőznek Észtországgal.

A portugál válogatott a kontinenstorna csoportkörének harmadik fordulójában, június 22-én Lyonban találkozik a magyar csapattal az Izlandot és Ausztriát is magában foglaló F csoportban. Az angolok Oroszország, Wales és Szlovákia együttesével mérkőznek a B jelű csoportban.