Benítez volt a legnagyobb szurkoló a BL-döntőben

Real Madrid, foci
SPAIN, Madrid : Real Madrid's coach Rafael Benitez (2ndR) gives instructions to his players during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Real Betis Balompie at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on August 29, 2015. AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Vágólapra másolva!
Rafa Benítez éppen kiesett a Premier League-ből a Newcastle Uniteddel, miközben a Real Madrid megnyerte a Bajnokok Ligáját, de a spanyol edző így is óriásit kaszált. 

Beníteznél nagyobb szurkolója nem volt a Realnak a BL-döntőben, ez biztos. A rossz játékkal szállított gyenge eredmények miatt télen kirúgott edző ugyanis pontosan

annyi pénzt kapott a BL-győzelem után, mint bármelyik játékos:

600 ezer eurót tehetett zsebre.

A bénázó spanyoltól Zinedine Zidane vette át a csapatot, aki annyira felhozta a Realt, hogy az utolsó fordulóig harcban volt a bajnoki címért, és végül megnyerte a Bajnokok Ligáját is. Zizou azért többet kap Beníteznél, 1,2 millió euró ütötte a markát a BL-győzelemért.

Rafael Benitez és akkori játékosai Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

Benítez egyébként nem szerepelt rosszul a BL-ben a csapattal, a csoportkört úgy nyerte meg, hogy hatból öt meccsét behúzta, 19-3-as gólkülönbséggel zárt.