Nem volt nyerő a mocskos beszéd és az őrület a Való Világban

Vágólapra másolva!
Az emberiség kultúrtörténetében nem írt új fejezetet a VV8 újabb párbaja, Tivy a szokásosnál is őrültebb formát mutatott, őrjöngve ugrált, mutogatott és megállás nélkül ordibált. A meccset elvesztette, Krisztián még jól megfenyegette a végén, hogy kinn csúnyán elveri.
Vágólapra másolva!

Az idegbetegség jeleit mutató Tivy 78 nap után került ki a stúdióba, eleinte megilletődve makogott, zavarban volt, homályosan fogalmazott, majd bejelentette, hogy szereti városát, Tatabányát – nyilván a szavazatokra számított. Párbajellenfele utána érkezett, gyávasággal vádolta, mert eleinte Ginát akarta kivinni, majd arról papolt Krisztián, hogy Tivytől sokan félnek benn, erőszakos és gusztustalanul beszél. A megszólított ekkor majomkodni kezdett, ugrált, mutogatott, kalimpált a lábaival, még a földön is hempergett egyet.

Forrás: RTL

A reklámblokk után sem javult a helyzet, Tivy továbbra sem bírt megülni egy helyben, ugrált, pattogott, a szokásos paneleket puffogtatta, a „szökik a málnák" meg „mi van, negatív?"-ok közben Krisztián csak lefitymálóan annyit tudott mondani, hogy ellenfele egy szánalmas bohóc. Korábban, még a villában elmondta neki, hogy a kinti világban az ilyen magamutogató, idegesítő arcokat eddig mindig leütötte, úgyhogy a kihívó

örülhetett, hogy a kamerák előtt a jóval izmosabb kopasz nem csapja agyon.

58-42 arányban nyert Krisztián, Tivy a valagát mutogatta neki, a válláról pöckölte le a nem létező szöszmöszt, mintegy jelképesen, mutogatott a győztesnek, aki elindult vissza a villába, de még odaszólt neki fenyegetően: „Kint szét leszel baszva, kutya!" Ilyen szép, szeretetteljes hangulatban zárult ez a harmonikus, emelkedett disputa.

Tivy a BeleValóban már nem pogózott, ellenben meghökkentő dolgokat mondott, erről itt olvashat.