Pörög a piac, melyik lesz az év irodája?

kreatív iroda, belsőépítészet, MádiLáncos Stúdió
Vágólapra másolva!
Rekordszámú nevezés gyűlt össze az idei Év irodája versenyen, ami már nyolcadik éve mutatja be az irodapiac és munkahelyi környezet legfrissebb trendjeit. A közösség véleménye is komoly hangsúlyt kap a díjnyertes irodák és fejlesztések kiválasztásában.
Vágólapra másolva!

Magasabb tempóra kapcsolt a kereskedelmi ingatlanpiac, amit jól szemléltet, hogy a nevezések száma is rekordot döntött az idei Év irodája versenyen. A nonprofit megmérettetés célja, hogy összegyűjtse és bemutassa az érdeklődőknek az ingatlanpiac és a munkahelyi környezet kialakításának legfrissebb trendjeit.

A pályázók közül független szakmai zsűri választja ki a legjobbakat, a végső döntésbe azonban a közösség is beleszólhat. A verseny jelöltjeire az azevirodaja.hu oldalon január közepéig lehet szavazni. Ami ma még kuriózumnak és különleges munkakörnyezetnek számít, az pár éven belül általánosan elérhető, megszokott irodatérré válhat.

kreatív iroda, belsőépítészet, MádiLáncos Stúdió Forrás: MádiLáncos Stúdió

2017 fordulópont az ingatlanpiac életében, a válság óta nem indult annyi fejlesztés, mint idén.

A költözés vagy irodaátalakítás előtt álló vállalkozások ötleteket meríthetnek a pályázatokból a munkakörnyezet kialakítására - mondta Kalmár Zoltán, az Év Irodája Verseny alapítója. A kollégák személyes igényeinek is megfelelő munkahelyi környezet komoly fegyverré vált a legjobb munkavállalók megszerzéséért és megtartásáért folytatott harcban.