Meghalt a nyolc nő megerőszakolásával vádolt színész

Cso Min-kit legalább 8 nő ellen elkövetett szexuális bűncselekménnyel vádolták.
Vágólapra másolva!
Holtan találták a nem rég nők elleni erőszakkal és zaklatással megvádolt Cso Min-ki dél-koreai színészt. Cso Min-ki felakasztott holttestét egy szöuli ház raktárhelyiségében találták meg. Az 52 éves színész legtöbb áldozata a vádak szerint színi tagozatos hallgató volt, akik azon az egyetemen tanultak, ahol Cso Min-ki is tanított.
Vágólapra másolva!

A vádak után a színészt menesztették állásából és professzori címét is elvették. Cso Min-ki számos filmben és sorozatban játszott, legnagyobb sikerét a 2013-as Az ügyész című tárgyalótermi drámában érte el, ami akkor az év második legnézettebb film volt Dél-Koreában.

Cso Min-kit legalább 8 nő ellen elkövetett szexuális bűncselekménnyel vádolták. Forrás: Kim Hee-Chul/EPA

A férfit már többször megvádolták, legalább nyolc nő megerőszakolásával és zaklatásával gyanusították. Az ellene legújabban felhozott vádakkal kapcsolatban a jövő héten hallgatta volna ki a rendőrség.

Dél-Koreában mostanában robbant a filmipari szexbotrány, pár napja egy anonimitást kérő színésznő vádolta meg az egyik legnépszerűbb dél-koreai rendezőt és egy kollégáját, hogy egy forgatáson megerőszakolták.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!