Az eltűnt énekes holttestét találták meg a híd alatt

Scott Hutchinson - Frightened Rabbit
LONDON, UNITED KINGDOM - NOVEMBER 08: Scott Hutchison of Frightened Rabbit performs at Brixton Academy on November 8, 2013 in London, England. (Photo by Rob Ball/WireImage)
Vágólapra másolva!
A rendőrség szerda óta folyamatosan keresi a skót rockbanda énekesét, akinek eltűnését szerdán jelentették a hatóságok felé. Csütörtök este a rendőrök találtak egy holttestet az egyik kikötőben, péntek délután pedig megerősítették, hogy valóban az énekesé.
Vágólapra másolva!

Szerdán tűnt el a Frightened Rabbit skót rockzenekar énekese. A zenekar többi tagja a Twitteren is kért segítséget, mert egy ideje már nem látták. A zenészt utoljára egy biztonsági kamera rögzítette szerdán, ahogy kisétál egy edinburgh-i szállodából. A rendőrség csütörtök este

talált egy holttestet

a közelben lévő Forth Road híd környékén - írja a BBC.

A két helyszín nagyjából egy kilométerre van egymástól, ezért is értesítette már a rendőrség az énekes, Scott Hutchinson családját. A hivatalos azonosítás még nem történt meg, így nem lehet biztosan tudni, hogy valóban a szerdán eltűnt énekes holttestét találták-e meg, viszont

a földrajzi közelség miatt mindenképpen gyanús.

Az énekes egyébként eltűnése előtt gyanús üzeneteket posztolt a Twitteren. Szerdán még azt írta, hogy „légy jó mindenkihez, aki szeret. Ez nem egy adottság, ami engem nagyon idegesít. Mert én nem így éltem, és ez megöl. Kérlek, öleld meg a szeretteidet.”

Az ezt követő, azóta is utolsó bejegyzése a Twitteren, annyi, hogy „most távol vagyok. Köszi.” A családja egy csütörtökön tartott sajtótájékoztatón csak azt kérték, hogy menjen haza, és hogy nagyon szeretik.

Scott Hutchinson 36 éves volt Forrás: WireImage/Rob Ball

Frissítés (16:33)

Péntek délután a hatóságok megerősítették, hogy csütörtök este valóban Scott Hutchinsont, a Frightened Rabbit szerdán eltűnt énekesét találták meg. A családja pénteken nyilatkozatot adott ki, amiben leírták, hogy az utóbbi időben

komolyan aggódtak a férfi mentális egészségéért.

Hutchinson már évek óta nyíltan beszélt többek között a testvérének saját depressziójáról. A család a nyilatkozatban azt is leírta, hogy Hutchinson szenvedélyes, karizmatikus és mindezek mellett nagyon vicces ember volt.