Kutyaketrecben tartották, verték és éheztették a 14 éves lányt

Vágólapra másolva!
A 14 éves, georgiai Mary Crockert testvére mellé ásta el családja a hátsó kertben. A lányt, mielőtt meghalt, egy szűk kutyaketrecben tartották, verték és éheztették. Őt október óta, míg fiútestvérét 2016 óta nem látta senki. 
Vágólapra másolva!

A rokonok állítják, hogy azért bántották a kamaszt, mert állítólag szemtelen volt – írja a Fox News.

Az ügy egyik nyomozója, Abby Brown elmondta, hogy annyira kicsi és szűk ketrecbe zárták közel 24 órára a lányt, amelyben megmozdulni sem tudott, és így az izmai begyulladtak, megdagadtak.

A család a konyhában tartotta a ketrecet, amelybe a lányt meztelenül zárták be. Miután letartóztatták, a rendőrök találtak erről egy fotót is az apa mobiltelefonjában. A képen a lány mérgesen néz, és halála előtt nem sokkal készült.

A rokonai egy létrához ragasztószalagozták, és éheztették is. Amikor mégis adtak neki enni, az ételt csípős fűszerekkel szórták be, hogy a lány ne tudja elfogyasztani.

Az apja, az 50 éves Elwyn Crocker folyamatosan verte, és sokkolóval is kínozta.

A lány 11 éves öccse a nyomozóknak elmondta, hogy rokonai arra kényszerítették őt, verje meg a nővérét egy serpenyővel, amikor a családtagok szerint a lány ellopta a fiú egyik laktózmentes ételét.

A lány testét 2018 decemberében találták meg, a család guytoni otthonának hátsó udvarában. A lány mellett a testvére holttestét is megtalálták. Őt 2016 óta nem látta senki.

A család sem a fiú, sem a lány eltűnését nem jelentette a rendőrségen.

Nem csoda, hiszen így akarták eltussolni, hogy a gyerekek belehaltak a kegyetlen kínzásokba. A rendőröknek azt hazudták, hogy a lány a biológiai anyjával él együtt. A rokonok magyarázkodni kezdtek, de ellentmondásokba ütköztek, és a rendőrök végül átkutatták a házat és a kertet is.

A kegyetlen apát – aki egyébként karácsonykor egy helyi áruházban dolgozott Mikulásként – januárban tartóztatták le és vádolták meg gyilkossággal. Az ügyben másik négy felnőttet is elfogtak a rendőrök. Köztük van a férfi élettársa, annak anyja, a mostohaanya fiai is. Mindegyiküket azzal vádolják, hogy kegyetlenkedtek a testvérpárral.