K20 lesz a Redmi csúcsmobil neve

Vágólapra másolva!
A Redmi ügyvezetője maga erősítette meg, hogy K20 néven jön a Snapdragon 855-ös csúcstelefon.
Vágólapra másolva!

Egy ideje már tudjuk, hogy a Redmi hamarosan bemutat egy Snapdragon 855 lapkával felszerelt, kiváló ár-érték arányú csúcsmobilt. A nevét illetően eddig csak a találgatások mentek, azonban Lu Weibing, a Redmi ügyvezetője nemrég a Weibón nyilvánosságra hozta, hogy mi lesz a neve az eszköznek.

Forrás: GizmoChina

A Redmi csúcsmobil K20 néven érkezik. A K betű a killer szóra utal, a 20-as szám választása mögött azonban nehéz logikát találni. Weibing ugyanakkor elismerte, hogy marketingben sokat tanulhatnánk a Huaweitől, tehát a 20-as szám valószínűleg ezért lett kiválasztva.

A legutóbbi pletykák szerint a Redmi K20 6,39 hüvelykes AMOLED-kijelzőt, ebbe épített ujjlenyomat-olvasót, Gorilla Glass 6 védőüveget, 20 megapixeles felugró szelfikamerát, Snapdragon 855 lapkát kínál majd. A tripla kamera 48, 8 és 16 megapixeles normál, ultraszéles és telefotós megoldásokkal dolgozik, a 4000 mAh-s akku a 27 wattos gyorstöltést is támogatja. Egyes régiókban K20 Pro néven jöhet az újdonság, de akár POCO F2 néven is futhat bizonyos országokban.