Budapestre jön a Papa Roach

Vágólapra másolva!
A Papa Roach öt év után ismét önálló koncerttel érkezik Magyarországra, ezúttal a Hollywood Undead társaságában.
Vágólapra másolva!

2020. március 4-én ad önálló koncertet a Papa Roach a Papp László Budapest Sportarénában. A zenekar a Hollywood Undead zenekarral indul közös turnéra, Budapestre is együtt jönnek. A kaliforniai Papa Roach 26 éve működik, és igen, aki a 2000-es években könnyűzenét hallgatott, biztosan nem tudta kivédeni, hogy a Last Resort – legalább –

első néhány üteme bele ne égjen a fülébe.

Az együttestkétszer jelölték Grammy-díjra, és már több mint 20 millió lemezt adtak el világszerte. Idén jelent meg sorban a 10. stúdióalbumuk Who Do You Trust? címmel.

Papa Roach Forrás: Darren Craig

A Papa Roach rajongói idén már a VOLT Fesztiválon kaphattak némi ízelítőt a friss albumból, ezúttal pedig egy teljes Aréna-koncerttel jönnek. Ráadásul most a Hollywood Dead is elkíséri őket.

Imádják Magyarországot a Papa Roach zenészei

Az idén megjelent, új albumjukról, a kedvenc zenéikről, a színpadi őrültségeikről beszélgettünk a Papa Roach két gitárosával, Tobin Esperance-szel, és Jerry Hortonnal a VOLT Fesztiválon. Az interjú végén pedig egyikük üzent is a magyar rajongóknak. Idén ünneplik a 26. születésnapjukat. Összefoglalnák néhány szóban a munkásságukat? Jerry Horton: Minden albumunk az életünk egy adott szakaszát jellemzi.

„Ez a turné már régóta esedékes. A rajongók jó ideje kérik, hogy csináljunk egy közös turnét a Hollywood Undeades srácokkal. Tehát megadjuk az embereknek azt, amit akarnak” – mondta a turnéról korábban Jacoby Shaddix, a Papa Roach énekese.

A zenekar a turné bejelentéssel egy időben egy megható akusztikus videót is megjelentet, a Feel Like Home dalukhoz. A videót idén nyáron rögzítették Bologna városközpontjában. A Papa Roach egyébként az előző hónapban egy szívszorító videóüzenetet, egy rajongóról szóló klipet is kihozott a mentális egészség fontosságáról szóló Come Around-hoz. A Who Do You Trust? lemezen található szám videója egy New York-i koncerten forgott, és egy nagyon régi, hűséges rajongójuk, Mark Moreno is szerepel benne, aki 2000 óta követi a bandát.