Az utolsó tíz percben fordítva nyert a Bayern a Német Kupában

Tottenham Hotspur - FC Bayern Munich Sports soccer CHAMPIONS LEAGUE Munich Tottenham
Volt mit a "kávéba aprítani" Londonban a Bayernnek
Vágólapra másolva!
A Bayern München a hajrában lőtt két góllal jutott tovább a Bochum ellen a Német Kupában. A Sallai Rolanddal felálló Bochum hazai pályán kapott ki az Union Berlintől, a magyar támadó 62. percet játszott.

Az első félidőben többnyire az esélyesebb vendégek akarata érvényesült, a 36. percben mégis a házigazda Bochum szerezte meg a vezetést. Danny Blum lőtte középre élesen a labdát a bal oldalról, ami a menteni igyekvő Alphonso Daviesről saját kapujába pattant. Kiütközött a Bayern védelmének az összeszokatlansága.

A második félidőben a Niko Kovac csapata gyorsan egyenlíteni szeretett volna, a Bayern edzője a pályára küldte Lewandowskit, Thomas Müllert és Philipe Coutinhot is. A 83. percig kellett várni az egyenlítésre, amikor is Gnabry lőtt a bochumi kapuba.

A hazaiak emberhátrányba kerültek a 88. percben, amit a Bayern nem is hagyott büntetlenül, Thomas Müller közelről szerezte meg a bajorok győztes gólját.

A magyar válogatott játékost soraiban tudó Freiburg egy másik első osztályú gárdával, az Union Berlinnel szemben 3-1-re maradt alul hazai pályán. Sallai kezdőként lépett pályára a találkozón, melyen a 62. percben 1-1-es állásnál lecserélték.