Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A Liverpool lesz a befutó a Szoboszlai csapattársáért vívott harcban

fbl Horizontal
Salzburg's Japanese forward Takumi Minamino (L) celebrates with Salzburg's South Korean midfielder Hwang Hee-Chan (R) after scoring their second goal during the UEFA Champions league Group E football match between Liverpool and Salzburg at Anfield in Liverpool, north west England on October 2, 2019. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United, több Bundesliga együttes is erősen érdeklődött Takumi Minamino iránt, azonban a versenyt úgy néz ki Jürgen Klopp csapata nyerte.

Angol lapértesülések szerint gyakorlatilag már mindenben megegyeztek a felek a 24 éves japán válogatott labdarúgó átigazolásáról, a vételár pedig egy,

a játékos szerződésének záradéka miatt „mindössze" 7,25 millió font lehet. A záradék nélkül ez az összeg akár 25 millió font is lehetne.

Minamino az osztrák élvonalban 14 mérkőzésen 5 találatot és 6 gólpasszt jegyzett, míg a Bajnokok Ligájában hat meccsen 2 találat és 3 gólpassz volt a mérlege. A játékos tökéletesen illik a liverpooli vezetőedző koncepciójába, technikás, keményen dolgozik, kiváló a hozzáállása a futballhoz és igényli, hogy folyamatosan fejlődjön. Ezen felül az életkora is összhangban van a jelenlegi Premier League első igazolási politikájával.

Mindent egy helyen az Eb-ről