Ejtették a tévésztár ügyét, pedig több nő megerőszakolásával vádolták

Grant Robicheaux

Credit: Bravo
Grant Robicheaux a Bravo TV műsorában
Vágólapra másolva!
Bizonyíték hiányában ejtették Grant Robicheaux erőszakolási ügyét, holott az ügyészség több ezer fotóról és videóról tudott, ami alapján nagyjából ezerre tette az áldozatok számát.
Vágólapra másolva!

Nem kell a bíróság elé állnia Grant Robicheaux-nak és a barátnőjének, Cerissa Riley-nak, akiket azzal vádoltak, hogy rendszeresen elkábítottak és megerőszakoltak nőket.

Az ügy kissé kacifántos, hisz az ügyészség korábban úgy nyilatkozott, hogy a rendőrség több ezer, bizonyító erejű fotót és videót talált Robicheaux telefonján és számítógépén – Orange megye kerületi ügyésze, Todd Spitzer most azonban azt mondta, egyetlen releváns fotó vagy videó sem került a birtokukba, így bizonyíték híján ejtették is az ügyet.

Grant Robicheaux a Bravo TV műsorában Forrás: Bravo

Robicheaux és a barátnője sem vallották magukat bűnösnek, azt mondták, hogy a nőkkel való együttlétek beleegyezésen alapultak – vagyis elképzelhető, hogy a nőkről készültek azért felvételek, csak épp olyanok nem, amik a megerőszakolást bizonyítanák.

Mindenesetre Robicheaux-ékra vár még legalább egy meghallgatás, a hatóság mellett ugyanis van egy civil vádlójuk is – egy állítólagos sértett –, aki szintén a bírósághoz fordult.

Robicheux egyébként a tévénézőknek is ismerős lehet, 2014-ben egy internetes párkeresésről szóló realitysorozatban, az Online Dating Rituals of the American Male-ben tűnt fel.