Várkonyi Andrea műsora: Mi számít megcsalásnak a magyar sztároknál?

Vágólapra másolva!
Indul a Férfi titkok Várkonyi Andinál szombat este 22 órakor a Life TV műsorán.
Vágólapra másolva!

A sikeres Női titkok Várkonyi Andinál is folytatódik vasárnap, de új műsort is indít a Life TV, ebben főleg férfivendégek érkeznek Várkonyi Andreához. Az első adás témája a megcsalás, és elsőre azt igyekeznek körüljárni a vendégekkel, hogy mi számít annak és mi nem. Szombat este Várkonyi Andi Németh Kristóf, Szabó András Csuti, Harsányi Levente és Fésűs Nelly segítségével igyekszik megválaszolni a felmerülő érzelmi, intim jellegű kérdéseket új műsorában.

Life TV

A férfivendégek egyetértettek abban, ha a barátnőjük nővel csókolózik, az nem számít megcsalásnak. Németh Kristóf kifejtette, hogy a hűség szerinte döntés kérdése, ő az első házassága előtt eldöntötte, hogy soha többet nem megy félre. A színészt egy korábbi barátnője megcsalta, telefonjával bukott le - de csak hónapokkal később szembesítette ezzel a ténnyel.

Várkonyi Andrea Life TV

Harsányi Levente állította, hogy megtalálta élete szerelmét, noha problémáik is vannak. Szabó András, azaz Csuti, aki Kulcsár Edina férje, arról mesélt, hogy korábban mindenkit megcsalt, de persze a felesége kivétel.

Bővebben a Life TV-n, szombat este 10 órakor, a Férfi titkok Várkonyi Andinál első adásában.