Vágólapra másolva!
Az FTC és a Lagardère Sports Hungary Kft. (LSH) közös akciót indított, melynek keretében április 8-tól a hónap végéig minden egyes nap 140 adag meleg ebédet, valamint tízórait készítenek és szállítanak ki a Szent László Kórházba.

Még márciusban a Fradi vezetői, labdarúgói, dolgozói, az első csapat edzői és szakmai stábja 15 millió forintot adományoztak a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.

Ezt a példát követték a későbbiekben az FTC jégkorong-, kézilabda- és vízilabda-szakosztályainak vezetői, szakemberei, sportolói, valamint munkatársai és együttesen szintén 15 millió forintot utaltak a koronavírus-veszély elleni küzdelem megsegítésére az Uzsoki Utcai Kórház Mobilitás Alapítványának. Az LSH pedig 10 millió forintot adományozott a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.

A mostani ételakcióval kapcsolatban a klub az alábbiakat írta:

„hiszünk abban, hogy ezekben a nehéz időkben az összefogás mindennél fontosabb, így ezzel az apró segítséggel szeretnénk támogatni az egészségügyi dolgozók folytonos, heroikus küzdelmét".