Legyőzte a koronavírust a Trónok harca sztárja, már semmi baja

The IMDb Studio At Acura Festival Village On Location At The 2020 Sundance Film Festival  Day 2 GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities FASHION film industry MUSIC
PARK CITY, UTAH - JANUARY 25: Kristofer Hivju of 'Downhill' attends the IMDb Studio at Acura Festival Village on location at the 2020 Sundance Film Festival Day 2 on January 25, 2020 in Park City, Utah. Rich Polk/Getty Images for IMDb/AFP
Vágólapra másolva!
Kristofer Hivju meggyógyult, és mindenkit figyelmeztet, hogy vegye komolyan a járványt.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Kristofer Hivju az Instagramon jelentette be, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje, így a családjával bezárkózott az otthonába. Nem voltak súlyos tünetei, azt írta, úgy érzi magát, mintha kicsit meg lenne fázva.

A színész a posztban arra is kérte a rajongóit, hogy tartsák be a tanácsolt óvintézkedéseket, mossanak rendszeresen kezet, ne nagyon érintkezzenek más emberekkel, legyenek körültekintőek.

Hivju állapota miatt a The Witcher, vagyis a Vaják második évadjának a forgatása is leállt: a forgatási helyszínt fertőtlenítették, a munkatársaknak házi karantént javasoltak. A Netflix egyébként már korábban leállította a munkálatokat szinte minden fikciós sorozatánál és filmjénél.

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Rich Polk

Igaz, hogy majdnem egy hónap után, de a 41 éves színész most jelentette be nagy örömmel, hogy felgyógyult a koronavírusból, teljesen jól van, és felesége is egészséges – őt nem tesztelték, de gyanítható, hogy fertőződött. Heteken át voltak karanténban, most pedig együttérzésüket fejezték ki azoknak, akiknek súlyosabbak a tüneteik, vagy elveszítették hozzátartozóikat.