Elképesztő kiárusításra készül a Real Madrid

Horizontal
Real Madrid's midfielder Marco Asensio Willemsen (C) celebrates with teammates forward Lucas Vazquez (L) and Colombian midfielder James Rodriguez after scoring his team's fourth goal during the Spanish league football match SD Eibar vs Real Madrid CF at the Ipurua stadium in Eibar on March 4, 2017. / AFP PHOTO / ANDER GILLENEA
Vágólapra másolva!
A Real Madrid hat futballistája eladását tervezi, s az ügyletből 121 millió eurós bevételt remél az AS szerint.

A spanyol lap úgy tudja, hogy a királyi klub a következő átigazolási időszakban elsősorban walesi csatárának, Gareth Bale-nek az értékesítéséből vár nagy pénzt, de sokat hozhat a konyhára az is, ha túlad kolumbiai középpályásán, James Rodríguezen.

Elképesztő kiárusításra készül a Real Madrid Forrás: AFP/Ander Gillenea

Meg akar válni a madridi klub vezetése a támadó Lucas Vázqueztől és dominikai válogatott csatárától, Mariano Díaztól, mellettük piacra dobhatja két válogatott védőjét, Nachót és azt az Álvaro Odriozolát, aki jelenleg kölcsönjátékosként a Bayern München futballistája.

A tervezett kiárusítás hátterében az áll, hogy a koronavírus-világjárvány következtében a fővárosi klubot is jelentős veszteségek érték, s ha még játékosvásárlást is tervez, annak fedezetét legalább részben az említett labdarúgók eladása révén biztosíthatja.