Újabb bérletek érhetőek el a közlekedési mobiljegy-alkalmazásban

mobiljegy volánbusz
Vágólapra másolva!
A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. által működtetett közlekedési mobiljegy-alkalmazás termékkínálatában április 25-től elérhetővé válnak a helyközi, teljes árú havi, valamint a helyi, teljes árú összvonalas és az egyvonalas havi bérletek is.
Vágólapra másolva!

Az utasok az új termékeket a Simple by OTP applikációban is megvásárolhatják majd - közölte a Volánbusz Zrt. az MTI-vel. A társaság a járványügyi helyzetre való tekintettel, az utasok és az autóbusz-vezetők védelmében tette készpénzmentessé előbb a jegyvásárlást, majd a 30 napos helyközi bérletek váltását is.

Képünk illusztráció Forrás: Volánbusz/Soos Botond

A közlemény szerint az első hónap adatai szerint csaknem 187 ezer helyi és helyközi menetjegyet, távolsági kiegészítő jegyet és 30 napos bérletet vásároltak a Volánbusz utasai az applikációkkal.

A helyközi és helyi félhavi, valamint helyi kedvezményes bérletek egyelőre a társaság pénztáraiban, egyes jegy- és bérletértékesítő automatáiból, valamint nyitva tartó szerződéses partnereinél válthatók.

A társaság Pest megyei, valamint Budapestet érintő országos járataira bérlet vásárolható online is a Volánbusz honlapján.