Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A világ egyik legjobb ketrecharcosa készen áll a visszatérésre

Khabib Nurmagomedov v Dustin Poirier: UFC Lightweight Championship United Arab Emirates Khabib Nurmagomedov UFC lightweight championship Dustin Poirier
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - SEPTEMBER 06: Khabib Nurmagomedov poses for a photo during a press conference after his UFC Lightweight Championship match against Dustin Poirier (not seen) at Yas Island in Abu Dhabi, United Arab Emirates on September 6, 2019. Stringer / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Khabib Nurmagomedov kétségkívül napjaink legnagyobb sztárja az UFC-ben, ha a harcosok mérlegeit nézzük. A dagesztáni bunyós 28 mérkőzést nyert meg, és még sosem kapott ki az oktagonban, ami egyedülálló ebben a sportágban.

A 31 éves UFC-bajnok eredetileg a szervezet egyik legjobban várt gáláján lépett volna ketrecbe az „őrült" becenévre hallgató Tony Ferguson ellen, mint a könnyűsúlyú világbajnoki öv címvédője. Az összecsapás sajnos elmaradt, de Khabib ettől még rendesen felkészült a bunyóra, olyannyira, hogy azt mondta:

„Ez volt a legjobb edzőtábor. Nagyon rég nem éreztem magam ilyen jól, de a visszatérésemre még jobban készen fogunk majd állni."

Mindent egy helyen az Eb-ről