Elindult a második műszak az Audi Hungariánál

Győr, 2014. november 5.
Autót takarít egy munkás az Audi Hungária győri gyárában, ahol elkezdődött az Audi TT Roadster sorozatgyártása 2014. november 5-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Győr, 2014. november 5. Autót takarít egy munkás az Audi Hungária győri gyárában, ahol elkezdődött az Audi TT Roadster sorozatgyártása 2014. november 5-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A mai napon elindult az Audi Hungariánál a második műszak a járműgyártásban. A motorgyártás is fokozatosan áll át a kétműszakos munkarendre, elsőként egy négyhengeres-, egy hathengeres- és az öthengeres motorgyártó területeken.
Vágólapra másolva!

- mondta Alfons Dintner, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke. Hozzátette: A jövőt tekintve bizakodóak vagyunk, és felkészültünk, hogy rugalmasan reagáljunk a folyamatosan változó piaci helyzetre.

Autót takarít egy dolgozó az Audi Hungaria győri gyárában Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Az Audi Hungariánál időközben egy műszakban újra elindult az elektromos hajtások sorozatgyártása is.

A koronavírus következtében az Audi Hungariánál március közepén állt le átmenetileg a termelés, hogy a munkahelyeket a megváltozott helyzetnek megfelelően átalakítsák, biztosítva ezáltal a munkatársak egészségének védelmét. Az Audi Hungaria csapatának hozzáállása példaértékű, a munkatársak fegyelmezetten betartják a bevezetett óvintézkedéseket.