Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Legkorábban kedden edzhetnek együtt a csapatok a Serie A-ban

fbl Horizontal
Juventus' players celebrate their victory over Inter Milan at the end of the Italian Serie A football match Juventus vs Inter Milan, at the Juventus stadium in Turin on March 8, 2020. - The match is played behind closed doors due to the novel coronavirus outbreak. (Photo by Vincenzo PINTO / AFP)
Vágólapra másolva!
A korábbi várakozásokkal szemben hétfőn még nem kezdhették újra a csoportos edzéseket az olasz labdarúgó-bajnokság csapatai, amelyek a legfrissebb hírek szerint kedden gyakorolhatnak először közösen.

Az amerikai hírügynökség a 24 órás csúszás okáról annyit ír, az eredetileg benyújtott, orvosi protokollt tartalmazó dokumentum hiányosságai miatt nem kaptak a klubok zöld jelzést az olasz kormány tudományos testületétől. A sportminiszterhez vasárnap eljuttatott módosított előírásokat várhatóan még hétfőn elfogadják.

A játékosok május 4. óta végezhetnek kiscsoportos egyéni edzéseket, a Serie A a jelenlegi tervek szerint június 13-án indul újra.

Az olasz bajnokságból 12 teljes forduló, és további négy mérkőzés van hátra, az Olasz Kupa pedig az elődöntőnél tartott márciusban, amikor a világjárvány miatt felfüggesztették az idényt.

Mindent egy helyen az Eb-ről