Jótékonysági Zoom videóhívásokra lehet licitálni

film Horizontal HEADSHOT
Canadian-US actor Keanu Reeves arrives for the world premiere of "Toy Story 4" at El Capitan theatre in Hollywood, California on June 11, 2019. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
A Cameo platformon keresztül hírességekkel lehet Zoom konferenciahívásra licitálni, ezzel akár jótékonysági szervezeteket is lehet támogatni – összegzi a BBC.
Vágólapra másolva!

A kanadai színész, Keanu Reeves például 15 perces videóhívásáért 9.800 dollárt (3 millió forint) fizettek – ez az eddigi legnagyobb összeg –, amivel egy gyermekrák gyógyítással foglalkozó alapítványt támogatnak.

Keanu Reeves Forrás: AFP/Valerie Macon

A vállalkozást 2017-ben alapította Steven Galanis, Martin Blencowe, és Devon Spinnler Townsend, azzal a céllal, hogy színészek, rendezők, sportolók és zenészek

saját videóikat elkészítve üzenhessenek rajongóiknak.

Ugyan még csak nemrég indult a jótékonysági akció, de már több mint harminc híresség csatlakozott a felhíváshoz, többek között Jonathan Frakes színész-rendező, Tony Hawk profi gördeszkás vagy Sean Astin színész.

Illusztráció Forrás: AFP/NurPhoto/Rizqullah Hamiid

– nyilatkozta Brandon Kazimer, a cég szóvivője, hozzátéve, hogy a videóhívások népszerűsége abban rejlik, hogy sokan ajándéknak veszik meg szeretteiknek ezt a lehetőséget, például a Star Trek sorozatok színész-rendezőjével egy tíz perces beszélgetés 166 fontba (64 ezer forint) kerül.