Fél év után elfogták a férfit, aki megerőszakolt és megkéselt egy nőt

nemi erőszak
A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Sokkoló élményben volt része egy Pest megyei nőnek a saját lakásában. Egy idegen férfival futott össze az előszobában, aki azzal fenyegette, hogy megöli. Megerőszakolta, eltörte a csuklóját, és még a pénzét is elvitte. A rendőrök fél éven át keresték a férfit, akit pár nappal ezelőtt a tiszafüredi vasútállomáson fogtak el.
Vágólapra másolva!

A nő egyedül volt otthon január 18-án este, amikor furcsa hangokat hallott a konyhából. Az előszobában egy idegen férfiba botlott. A saját védelme érdekében lefújta gázspray-vel, de a férfi ahelyett, hogy elmenekült volna, feldühödött, és a nőre támadt.

Megragadta csuklóját, ököllel ütni kezdte, majd berángatta a hálószobába, lelökte az ágyra, ahol leszorította a fejét egy babzsákkal. Ezután megerőszakolta, miközben azzal fenyegette, hogy megöli.

A nő védekezni próbált, és megragadta az ágya melletti szekrényen lévő konyhakést, de a férfi kicsavarta a kezéből, és megvágta vele a nőt, majd üvöltve megfenyegette, hogy

Ezután átkutatta a nő táskáját és kabátját.

Négyezer forintot zsebre rakott és elmenekült a helyszínről.

A nő zúzódásos sérülésekkel, és törött csuklóval került kórházba.

illusztráció Forrás: PhotoAlto/Laurent Hamels

A gödöllői rendőrök

hónapig próbálták azonosítani a támadót,

de kitartó munkájuknak csak június közepén lett eredménye. Ekkor sikerült rájönniük, hogy egy tiszafüredi lakcímmel rendelkező férfit, P. Dániel keresik. A férfi nem a megadott címen élt, és a rendőrök hosszú ideig minden lehetséges módon próbálták megtalálni, még elfogatóparancsot is kiadtak ellene, hiába. Végül

június 19-én fogták el a tiszafüredi vasútállomáson.

P. Dániel a kihallgatás során

beismerő vallomást tett, azt viszont nem tudta megmagyarázni, miért tette.

Az azóta letartóztatott 26 éves férfi ellen szexuális erőszak, kifosztás és testi sértés miatt folyik a nyomozás.