Részeg fiatalok randalíroztak Hajdúszoboszlón

sziréna, rendőrség
Vágólapra másolva!
Egy fiatal és egy felnőtt férfi részegen zajongott Hajdúszoboszló utcáin, kukákat borítottak fel és egy közlekedési táblát is kiszedtek a helyéről.
Vágólapra másolva!

A két barát február 15-én együtt szórakozott Hajdúszoboszlón. Éjjel, részegen elindultak az idősebb férfi otthonához. Jókedvükben hangoskodtak és két utcában három kukát is felborítottak.

Később a strand bejárata közelében lévő gyalog- és bicikliúton kirángatták az egyik közlekedési jelzőtáblát és keresztben az útra dobták.

Nem sokkal ezután elfogták őket a rendőrök.

Forrás: Police.hu

Az ügyészek közelményében az áll, hogy a kihívóan közösségellenes viselkedésük alkalmas volt arra, hogy az utcában élőkben riadalmat keltsen.

Azzal pedig, hogy a közlekedési táblát keresztben tették az útra, veszélyeztették az ott közlekedők testi épségét, főleg azért, mert éjjel tették.

Az ügyészség társtettesként elkövetett közlekedés biztonsága elleni bűntett és garázdaság miatt emelt vádat ellenük. Azt javasolták, hogy a fiatalabb férfit tárgyalás nélkül ítélje a bíróság próbaidőre, és ebben az időszakban figyelje egy pártfogó. Az idősebb férfinak pedig közmunkát javasolnak.