Nagy sikernek tűnik a OnePlus 8 Pro

Vágólapra másolva!
A szakemberek szerint a magas vételár ellenére is többet adott el a kínai gyártó, mint amennyire számított.
Vágólapra másolva!

A OnePlus még áprilisban mutatta be a OnePlus 8 Pro csúcsmobilját, amely bár mindent tud, amit ma elvárhatunk a prémium kategóriában, a felhasználók mégis felháborodtak, amiért árban nagyjából igazodott a mezőnyhöz a modellel a gyártó. Ennek ellenére nem csak, hogy remekül sikerült a készülék, de a jelek szerint igen népszerű is a vásárlók körében.

Forrás: digital trends

A Notebookcheck arra emlékeztet, hogy az elmúlt hónapokban hatalmas volt a kereslet a OnePlus 8 Pro iránt, a készletek sokszor kifogytak számos régióban, és sokszor hetekig nem volt elérhető az okostelefon. Indiában pedig percek alatt elkapkodják rendre a készleteker.

Persze a OnePlus általában eleve szenzációhajhász módon igyekezett a készletekkel és a marketinggel, médiafigyelemmel trükközni, konkrét eladási számokat pedig nem igazán közöl, ezért nehéz pontos következtetéseket levonni. A szakemberek szerint azonban ha a OnePlus 8-val nincsenek készletproblémák, akkor a OnePlus 8 Pro elérhetőségének gondjai mögött valóban a modell népszerűsége áll, a minden eddiginél magasabb vételár ellenére is.