Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy két szerb játékossal erősítette meg a keretét. A 29 éves Miroslav Bjelos a Napredak, míg a 23 éves Petar Gigic a Partizan Belgrád csapatától érkezett a IV. kerületbe.

Az újvidéki születésű Miroslav Bjelos az előző szezonban 23 meccsen lépett pályára a szerb bajnokságban, hat gólt lőtt, ami remek mutató egy védekező középpályástól. A 178 centi magas játékos nem lesz ismeretlen az Újpest vezetőedzője, Predrag Rogan számára, hiszen előző klubjában, az FK Napredakban már dolgozott együtt a játékossal.

Budapest egy nagyon csodálatos város, nagyon boldog vagyok, hogy ide igazoltam." – nyilatkozta az aláírást követően Miroslav Bjelos a klub honlapjának.

Miroslav Bjelos, az Újpest FC új igazolása és Berta Csaba ügyvezető igazgató Forrás: ujpestfc.hu

A 23 éves Petar Gigic a Partizan Belgrád csapatától érkezett, bár a legutóbbi fél évben az FK Macva Sabac csapatánál szerepelt kölcsönben, ahol kilenc bajnoki mérkőzésen két gólt lőtt. A 186 centis támadó szerb utánpótlás-válogatottnak mondhatja magát, hiszen játszott az U18-as és az U19-es nemzeti csapatban is.

Remélem, hogy sok találattal és jó játékkal tudom meghálálni a bizalmat" – mondta a szerb támadó.

Mindent egy helyen az Eb-ről