Képviselni kell azokat is, akik a Fidesz-KDNP-re szavaztak

Vágólapra másolva!
Dódity Gabriella, kispesti önkormányzati képviselő, a Fidesz frakcióvezetője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a kerület ügyeiről.
Vágólapra másolva!

A politikus beszélt a kispesti botrányokról, egy tavaly ősszel napvilágra került hangfelvételről, megemlítve azt is, hogy a kerületi baloldal egyik képviselője be is perelte egy a közösségi oldalon tett kommentje miatt. A kerületet vezető pártok egy ideig tagadták a felvételeken szereplő társukat, majd beismerték, hogy valóban ő szerepel azon, ezt követően kizárták az MSZP-ből, de ennél komolyabb változások nem történtek.

Dódity Gabriella elmondta azt is, Kispest mindig is inkább baloldalinak mondható, ezért sokan fel is teszik neki a kérdést, hogy miért is akar ennyire tenni, miért is szeretne polgármester lenni. Mindenkinek úgy szokott válaszolni, az a baj, ha az ember ezt a közösség érdekében végzett munkát a titulusok elérése érdekében teszi. Minden pozícióban lehet tenni a kerületért, valamint képviselni kell azokat is, akik a Fidesz-KDNP-re szavaztak.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.