Végzetes hiba adódhat a Samsung Galaxy Note 9 mobilokkal

Vágólapra másolva!
Túlmelegedő és/vagy besárguló kijelzőkre panaszkodnak a felhasználók, ami egy frissítés után jelentkezett.
Vágólapra másolva!

A Samsung Galaxy Note 9-et az utóbbi évek egyik legjobb készülékének tartják, amely akciós áron még ma is jó vétel lehet. Sajnos azonban a Redditen és egyéb fórumokon egyre többen panaszkodnak a készülékek tulajdonosai közül a kijelző váratlan hibájára. A jelek szerint nem a hardverrel van baj, minden azután kezdődött, hogy telepítették a márciusi biztonsági frissítéseket.

Forrás: slashgear

Ez valamit elrontott, ugyanis túlmelegedő kijelzőkről és/vagy besárguló képernyőkről beszél a tulajdonosok egy része. Ilyesmiről lehetett már hallani más modelleknél is, a gond az, hogy ezek a készülékek jellemzően túl vannak a garanciaidőn, és eddig a Samsung sem ismerte el hivatalosan a problémát. A készüléktulajdonosok egyetlen lehetősége így a kijelző cseréje önköltségen, ami viszont elég drága folyamat.

Sokan azzal vádolják a Samsungot, hogy a hiba szándékos, és a dolog a tervezett elavulásra jó példa. Miközben nagyon sokan a cikkben taglalt problémát tapasztalják, addig más felhasználók továbbra is hibátlan Galaxy Note 9-ről beszélnek, így nem lehet megmondani, hogy pontosan mi idézi elő a hibát.