Vágólapra másolva!
Augusztus 30-án 20 órától az elmúlt évtized slágerének előadója, Wolf Kati és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet elnökigazgató-helyettese, Gáncs Kristóf lesz a Sláger Téma vendége, valamint a Demeter Szilárddal készült interjú is újra hallható lesz.
Vágólapra másolva!

Wolf Kati egy videóban bizonyította, hogy Demjén Ferenc után most már ő is tudja, igen nehéz tud lenni az iskolatáska.

Hogy mit is jelent az Ökumenikus Segélyszervezet az „Akkor a legnehezebb, ha üres" szlogenje, megtudhatjuk a tőle, ahogy azt is, az ország egyik legnépszerűbb énekesnője hogyan segíti a szervezet iskolakezdési akcióját.

Augusztus 30-án 20 órától Wolf Kati és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet elnökigazgató-helyettese, Gáncs Kristóf lesz a Sláger Téma vendége. Forrás: Sláger Téma

A Sláger Téma második órájában, 21 órától a Demeter Szilárddal készült interjút ismételik, aki Tempetőfiként már lassan két évtizede ismert íróként.

Demeter Szilárd Forrás: Sláger Téma

Az Előretolt Helyőrség kolozsvári műhelyéből induló irodalmár 2018 óta a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója.

Az irodalom, a könyvpiac megújítása, a magyar szerzők nemzetközi- és hazai karrierjének menedzselése mellett nemrégiben feladatául kapta a magyar popzene reformját is.

Miniszteri biztosként szakértői csapatával kidolgozták a Magyar Könnyűzenei Stratégiát.

Ennek hét pillérében az életpályamodelltől, a vidéki és határon túli zenei műhelyek helyzetbe hozásán át a könnyűzene oktatásáig a szakmai évtizedek óta halogatott változásai szerepelnek.

Demeter Szilárdtól a vasárnapi adásban még arra a kérdésre is választ kapunk, hogy vajon egy újabb magyar irodalmi Nobel-díjnak vagy egy honi előadó által kiérdemelt könnyűzenei Grammy-díjnak örülne-e jobban a következő 5-10 év eredményeinek visszacsatolásaképp.

2020. augusztus 30-án 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a házigazda Kalmár Tiborral és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!