Újra leállt pár amerikai sorozat forgatása a járvány miatt

Chapter One: The River\'s Edge EPISODIC
Riverdale -- "Pilot" -- Image Number:RVD101g_BTS_0281.jpg -- Pictured (L-R): Behind the scenes with KJ Apa as Archie, Camila Mendes as Veronica, Cole Sprouse as Jughead, and Lili Reinhart as Betty -- Photo: Katie Yu/The CW -- © 2016 The CW Network. All Rights Reserved.
Vágólapra másolva!
Az amerikai sorozatok kanadai forgatása közül több leállt: egyszerűen nem tudnak annyit tesztelni, amennyit kéne.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, fél év kényszerszünet után újraindult Kanadában az amerikai sorozatok forgatása – a munkálatok folytatása azonban nem zökkenőmentes, legalább három stábnak máris újra le kellett állnia.

Bizonytalan ideig szünetel a Riverdale, a Batwoman és egy új minisorozat, a Maid forgatása, miközben a Supergirl és A holnap legendái tervezett munkálatait is el kell halasztani. Ezek – a Maid kivételével – a CW csatorna produkciói, a többi, Kanadában forgó amerikai sorozatról – például a Doktor Murphy-ről – egyelőre nincs információja a helyzetről tudósító Varietynek.

A Riverdale forgatása is leállt egy időre Forrás: CW

Annyi biztos, hogy a CW-produkciók bázisán, Vancouverben egyetlen cég van, amelynek a laborjai vizsgálják a koronavírusteszteket, ezek azonban elsőként az újranyitott iskolákkal és a helyi vállalkozásokkal foglalkoznak.

A CW az Odaát kanadai forgatását még be tudta fejezni, így a sorozat várhatóan november 19-én búcsúzik tizenöt évad után. A misztikus sorozat esetében egy 360 fős stábot kellett tesztelni heti háromszor, hasonlóra pedig most nincs kapacitás Vancouverben.