Aranylemezre került a Cyberpunk 2077

cd projekt red cyberpunk 2077 videojáték
Cyberpunk 2077
Vágólapra másolva!
Ezzel együtt pedig a komplett térképe is kiszivárgott.
Vágólapra másolva!

Elkészült az idei év egyik legtöbbek által várt videojátéka, a CD Projekt a Twitteren jelentette be a nyílt világú Cyberpunk 2077 akció-szerepjáték aranylemezre kerülését, ezzel pedig kezdetét veheti a bolti dobozos példányainak tömeggyártása. Fizikai adathordozó ettől függetlenül csak a játék konzolos változataihoz jár majd, a PC-sek csak egy GOG-on aktiválható termékkulcsot kapnak a DVD-tokban, hiszen a számítógépekben nem terjedtek el a Blu-ray meghajtók.

Cyberpunk 2077 Forrás: CD Projekt

A mostani fejleménnyel megállíthatatlannak tűnik a projekt, az egyszer már elhalasztott játék 2020. november 19-én már közel garantáltan piacra kerül majd. Ez persze nem jelenti azt, hogy a hatnapos munkahétre kötelezett fejlesztők végre hazamehetnének pihenni, valószínűleg megfeszítve dolgoznak a játék első hibajavító frissítésén. A CD Projekt nem közölte, hogy lesz-e megjelenésnapi patch a Cyberpunk 2077-hez, de nem lenne meglepő.

Official Cyberpunk 2077 physical map and postcard set

Az aranylemezre kerüléssel párhuzamosan kiszivárgott a játék térképét mutató poszter, továbbá a három képeslapjának a dizájnja, ezeket a tárgyakat elméletileg a játék összes dobozos kiadásához mellékeli a CD Projekt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!