Az újbudai tévében a helyi média DK-s vezetője a DK-s Vágó Istvánnal készít interjút

vágó istván
Vágólapra másolva!
Befejeződött a XI. kerületi média propagandasajtóvá alakítása: a DK-s városvezetés által a helyi médiacég szakmai igazgatójának kinevezett DK-közeli rádiós, Dési János, a DK elnökségi tagjával, Vágó Istvánnal készített interjút az ÚjbudaTV-ben. Már a látszatra sem adnak: a baloldali újságíró azért az egykori, ahogy magát hívatta, "kvízprofesszort" szólaltatta meg, mert "gyógyszervegyész-mérnök" végzettségével biztosan ért a járványokhoz. 
Vágólapra másolva!

Nemrég írtuk meg, hogy a DK-s városvezetés teljes mértékben átrendezte az újbudai médiát. A változtatások az összes kerületi sajtóterméket érintették, így az Újbuda újságot, az Újbuda TV-t, az ujbuda.hu-t, a PONT Magazint. A médiumokat "összefogó" önkormányzati céget, a Média 11 Kft.-t még László Imre polgármester alapította a veszélyhelyzet alatt, annak ügyvezetője a városvezetésnél jól fekvő Molnár Krisztina lett. Ami ennél is izgalmasabb: a szakmai feladatok kordinálására Dési Jánost, a Klubrádió munkatársát kérték fel - havi 740 ezer forintért. Nem véletlenül, hiszen a baloldali újságíró közismerten szimpatizál a Demokratikus Koalícióval (DK), amit jól mutat, hogy a párt 2011-es alakuló gyűlésén konferanszié volt.

A kerületi média propagandasajtóvá alakítása eddig is érezhető volt, hiszen a váltás óta többek között Falus Ferenc volt országos tisztifőorvost, Karácsony Gergely főpolgármestert, és Ungváry Krisztián történészt is megszólaltatták. Azaz a baloldal szimbolikus arcait. A napokban pedig

az ÚjbudaTV azzal a Vágó Istvánnal készített interjút, aki jelenleg a DK elnökségi tagjaként tevékenykedik.

Vágó István Forrás: Facebook

Magyarán a DK-s városvezetés által kinevezett DK-közeli rádiós a DK egyik vezető politikusát szólaltatta meg az újbudaiak pénzén fenntartott televízióban. Azért őt, mert "gyógyszervegyész-mérnök" végzettsége miatt a járvány szakértőjének véli (???), és el tudja mondani, hogy a "járvány idején minek higgyünk és minek ne."

A baráti hangulatú, már-már cseverészésbe hajló beszélgetés során olyan sosem hallott gondolatok hangzottak el, minthogy nem szabad felülni a háttérhatalom manipulációinak, az egész világ azt akarja, hogy meglegyen végre a vakcina, és attól, hogy nincsen valakinek tünete, attól még terjesztheti a kórt. A DK elnökségi tagja még azt is megosztotta az ÚjbudaTV nézőivel, hogy egy alkalommal önkéntes karanténba vonult.

Az nem derült ki az adásból, hogy Vágónak mi köze van a kerülethez. Az viszont tény, hogy annyira ért az orvosi szakmához, hogy egyszer sikerült túladagolnia magát homeopátiás gyógyszerekkel.