Bekapcsolt kamera buktatta le a pedofilt az online tanóra alatt, a gyerekek látták az egészet

Vágólapra másolva!
Úgy bukott le egy 18 éves férfi szexuális zaklatással, hogy a nála tizenegy évvel fiatalabb unokatestvére véletlenül bekapcsolva hagyta számítógépének kameráját egy online tanóra után - derül ki a V4NA nemzetközi hírügynökség cikkéből. 
Vágólapra másolva!

A 18 éves férfi egy éve folyamatosan zaklatta hétéves unokatestvérét, amire úgy derült fény, hogy egy online óra keretében a tanár a szünetben azt kérte az elsősöktől, hogy kapcsolják ki a kamerát és a mikrofont, a kislánynál azonban a kamera bekapcsolva maradt.

Ekkor megjelent a gyerek mellett unokatestvére, aki szexuálisan elkezdte zaklatni a kislányt. Mindezt a diákok és a tanár is látta, aki azonnal jelentette az esetet. A rendőrség beszámolója szerint

a gyerekek az online órán szexuális aktus közben látták a kislányt és zaklatóját.

Az incidens után nem sokkal a rendőrök le is tartóztatták a zaklatót, a chicagói Catrell A. Wallst, aki azt mondta, nem tudta miért csinálta a rettenetes dolgokat az unokatestvérével. Mint kiderült egyébként, a fiatal férfi óvadék ellenében volt szabadlábon egy fegyveres ügy miatt.

Walls ügyvédje most azzal védekezik, hogy a fiatal férfi figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarban szenved, ezért nem tudja helyesen kezelni az impulzusait.