Többször megerőszakolta élettársát egy férfi Törökbálinton

Tanuld meg felismerni, ha bántalmazó kapcsolatban élsz
Vágólapra másolva!
Egy férfi hónapokon keresztül fenyegette, bántotta és meg is erőszakolta az élettársát. Emellett magánál tartotta a nő személyes iratait és a bankkártyáját, hogy ne tudja elhagyni. Vádat emeltek a férfi ellen. 
Vágólapra másolva!

Egy férfi élettársi kapcsolatot kezdett egy nővel, Törökbálinton, ami miatt a nő a tanulmányait is félbeszakította. Az első aggasztó jel a kapcsolatukban az volt, amikor a férfi elvette a nő mellől a telefonját, mikor az aludt, és eladta.

Az ezt követő két hónapban

a férfinak erős hangulatingadozásai és dühkitörései voltak, ami miatt minden nap bántotta a nőt a törökbálinti lakásban.

A férfi magánál tartotta a nő személyi iratait és a bankkártyáját is, hogy ne tudja elhagyni. Ebben az időszakban a férfi viselkedése miatt élettársa félelemben élt.

Többször bántotta és fenyegetéssel kényszerítette szexuális kapcsolatra a férfi, aki az együttlétek során is pofozta és ütötte a nőt.

A végletekig megfélemlített, éhes és kimerült nő végül kétségbeesésében az egyik reggel kihasználta, hogy a férfi még alszik, és mindenét hátrahagyva, elmenekült.

A törökbálinti utcákon bolyongó nő elájult, ekkor hívtak hozzá mentőt.

Az Érdi Járási Ügyészség szexuális erőszak, kapcsolati erőszak és lopás miatt emelt vádat a férfi ellen.