Trump ügyvédje bemutatta a választási csalásokat - videó

Amerikai elnökválasztás 2020
US President Donald Trump visits his campaign headquarters in Arlington, Virginia, November 3, 2020. - A bitterly divided America was going to the polls on Tuesday amid the worst pandemic in a century and an economic crisis to decide whether to give President Donald Trump four more years or send Democrat Joe Biden to the White House. A record-breaking number of early votes -- more than 100 million -- have already been cast in an election that has the nation on edge and is being closely watched in capitals around the world. (Photo by SAUL LOEB / AFP)
Vágólapra másolva!
Mind a republikánus párt megfigyelőinek, mind a demokrata párti szivárogtatók elmondásai alapján támadja meg Pennsylvania és Michigan választási eredményeit Donald Trump még hivatalban lévő amerikai elnök jogi csapata. A Magyar Nemzet beszámolója szerint erről Rudy Giuliani, New York város volt republikánus polgármestere, Trump személyes ügyvédje beszélt az amerikai Newsmax televízió adásában.
Vágólapra másolva!

- mondta az ügyvéd. Szerinte jó esélye van a csapatnak, ha számításba veszik a többi választási csalásra vonatkozó állítást is, így az érvénytelenített, nem hitelesített voksok ügyét.

A szavazatkülönbség mindössze 40 ezer lett, miközben az elnök korábban még 200 ezer szavazattal vezetett.

Giuliani úgy véli, hogy a demokraták összehangolt akciójáról van szó, amit tíz különböző állam városaiban hajtottak végre, ahol demokrata vezetés van.

– mutatott rá Rudy Giuliani.

Rudy Giuliani, New York város volt republikánus polgármestere, Trump személyes ügyvédje Forrás: AFP/Bryan R. Smith

Trumpék hamarosan Michiganben is benyújtják a beadványt, ahol több százezer szavazólapot szintén minden ellenőrzés nélkül adtak le.

A demokrata kiszivárogtatók szerint a csalás több napon át folytatódott, ezt bizonyítani is tudják.

Állításuk szerint

visszadátumozták a szavazatokat, embereket a szavazókörbe kísértek és megmutatták nekik, hogyan szavazzanak. Aztán a nem regisztrált szavazókat elvitték a regiszterhez, és ott vették őket nyilvántartásba.

– nyilatkozta Giuliani. Rendkívüli dolog szerinte az is, hogy a szavazás másnapján hajnalban százezer szavazat esett be a választási bizottság központjába.

A megfigyelők már elhagyták a helyszínt, de a demokraták azt mondták, majd ők megszámolják a szavazatokat.

Néhány hátramaradt megfigyelő azonban elmondta, hogy

ezeket a szavazatokat nem csomagolták be és pakolták szét megfelelő módon, ami a titoktartásra vonatkozó szabályokat sérti.

A demokraták végül megszámolták a szavazatokat, és egy szemtanú elmondta, az összes voks Joe Bidené lett.