Az Origo és a Köpönyeg alkalmazás is megjelent az AppGallery-ben

origo, köpönyeg, hms, huawei, app
Az Origo app könnyen áttekinthető felületet kapott.
Vágólapra másolva!
Olvasóink közül már most is sokan használják az Origo és a Köpönyeg alkalmazásokat okostelefonjukról, hogy időben tájékozódjanak a világ híreiről vagy a helyi időjárásról. Mostantól a Huawei készülékeken is kényelmesebben és gyorsabban használhatók ezek az appok, mert immár mind a két alkalmazás letölthető az AppGalleryből.
Vágólapra másolva!

Mint az ismeretes, a kínai vállalat telefonjaira nem lehet a Google Play segítségével programokat telepíteni, így sok esetben nehezen, néha pedig sehogy sem tudták használni e telefonok tulajdonosai az Android rendszerre írt appokat.

Ezt a hibát próbálta orvosolni a Huawei, amikor létrehozta a HMS-t, A Huawei Mobile Services (HMS) a Huawei alternatívája a Google Mobile Servicesre A rendszer magába foglalja az AppGallery alkalmazásáruházat, a Huawei Videot, a Huawei Musicot és a Huawei Walletet.

Az AppGallery-ben pedig már letölthető az Origo és a Köpönyeg alkalmazás is.

Az Origo appja a hírek olvasásához modern designt, egyszerű kezelést, testreszabható címlapot, cikkek mentését, megosztását és más egyedi extra funkciókat kínál. A Köpönyeg.hu mobilos alkalmazásában pedig részletes időjáráselőrejelzést olvashatnak a felhasználók a hazai és külföldi városokról, emellett elérhetők a felhasználók által feltöltött egyéb észleléseket is. A jelenidő Köpönyeg térkép segítségével az egész ország aktuális hőmérsékletének alakulása is nyomonkövethető.

Mit kell tennünk az alkalmazások letöltéséhez?

  1. Nyissuk meg az AppGallery hivatalos Origo vagy Köpönyeg almazásásának linkjét, vagy írjuk be az AppGallery keresőjébe ezt: "Origo híralkalmazás" vagy "Köpönyeg"!
  2. Töltsük le díjmentesen az új alkalmazást!
  3. Szabjuk testre kedvünk szerint az alkalmazást és készen is vagyunk.

Az AppGallery-ben elérhető appok listája napról – napra, hétről – hétre nyomon követhető itt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!