Az MTK kórházban fekvő korábbi focistája koronavírusos, nagyon rossz állapotban van

Koronavírus, vírus, ápoló, egészségbiztonság, egészségvédelem, izolációs terem, kórházi ágy, kórházi szoba, koronavírus-járvány, kórterem, lélegeztetőgép, védőöltözék, védőruha, maszk, arcmaszk, védőmaszk, védőfelszerelés
Miskolc, 2020. április 7. Ápolónő egy lélegeztetőgépen lévő beteg mellett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház járványkórházként működő Semmelweis Tagkórházának intenzív osztályán, az egyik elkülönítőben Miskolcon 2020. április 7-én. MTI/Vajda János
Vágólapra másolva!
Korábban beszámoltunk róla, hogy lélegeztetőgépre kellett tenni a volt válogatott focistát, Handel Györgyöt. A Blikk számolt be róla, hogy az orvosok szerint kisebb csoda kellene a felépüléséhez.

A 61 éves Handel december közepén került kórházba a koronavírus miatt, és néhány nap múlva állapota javulni kezdett. Lejjebb ment a magas láza, jobb lett a közérzete.

Mindez akkor változott meg, amikor megkapta a hírt december 28-án, hogy édesapja belehalt ebbe a betegségbe.

Ezt követően rohamosan romlani kezdett az állapota, újra felszökött a láza, majd január 1-jén lélegeztetőgépre került, és lehet, hogy hetekig gépre lesz szüksége a levegővételhez.

Az MTK egykori futballistájának felesége azt mondta, semmi jót nem mondtak a kórházban neki, igazi csoda kellene ahhoz, hogy Handel György felépüljön.