55 évesen meghalt a Vészhelyzet színésze

Deezer D CD Release Party - Arrivals ENTERTAINMENT Deezer D. Deezer D I Ain't 4 Everybody party CELEBRITY 3104347
HOLLYWOOD - MARCH 19: Actor Deezer D. arrives at the private listening party for his soon to be released album "I Ain't 4 Everybody" hosted by Mekhi Phifer on March 19, 2004 at Concorde in Hollywood, California. (Photo by Amanda Edwards/Getty Images) *** Local Caption *** Deezer D.
Vágólapra másolva!
Meghalt a Deezer D néven ismert amerikai színész és rapper, Dearon Thompson, akit a Vészhelyzet közel 200 epizódjában is láthattunk.
Vágólapra másolva!

55 évesen meghalt Dearon Thompson, művésznevén Deezer D, Los Angeles-i otthonában találták meg a holttestét. Miután már korábban is volt egy szívműtétje, a családja úgy véli, hogy szívroham végzett vele – hivatalosan azonban még nem tudni a halála okát.

Dearon Thompson, Deezer D Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Amanda Edwards

Deezer D-t színészként leginkább a Vészhelyzet-ből ismerhette a közönség, ott 190 epizódban játszotta a Malik McGrath nevű ápolót. Itt a kép jobb szélén látható a régi kollégáival:

Emellett olyan filmekben szerepelt, mint a Romy és Michele vagy a Több a sokknál, egyébként pedig több lemeze is megjelent, keresztény motivációs szónokként is tevékenykedett.