Matthew McConaughey szó nélkül otthagyta készülő sorozatát

20th Annual Hollywood Film Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 06 Nov 2016 20TH ANNUAL HOLLYWOOD FILM AWARDS ARRIVALS LOS ANGELES USA 06 NOV 2016 MATTHEW MCCONAUGHEY HFAS TOPIX BESTOF HFA Actor Alone Male Personality 49008837 Mandatory Credit: Photo by C
Matthew McConaughey nem vállalta Űrlord apjának szerepét A galaxis őrzői 2-ben, mert feleslegesnek érezte a filmet. Végül Kurt Russell játszotta el Egót.
Vágólapra másolva!
Nem lesz semmi a Redeemer című sorozatból, miután a főszereplő, Matthew McConaughey kiszállt a projektből.
Vágólapra másolva!

Matthew McConaughey otthagyta a Redeemer című szériát, amelyen korábbi sikeres sorozata, a True Detective alkotójával, Nic Pizzolattóval dolgozott.

Egyelőre nem tudni, hogy a színésznek pontosan mi volt a baja a projekttel, de talán a sorozatot készítő FX háza táján kell keresni a problémát – legalábbis a Deadline úgy tudja, Pizzolatto is éppen arról tárgyal, hogy miként tudna kilépni a többéves szerződésből, amit tavaly kötött a csatornával.

Nic Pizzolatto és Matthew McConaughey Forrás: AFP/Frederick M. Brown

A Patrick Colman regényén, a The Churchgoer-en alapuló Redeemer-ről itt írtunk korábban, McConaughey egy kiugrott papot játszott volna benne, aki egy eltűnt nő nyomába ered.